Közélet

Szauna, Csepel, Pasaréti út – postaládasöprés

Időnként jönnek egy-két soros levelek is, hogy ezek se vesszenek el, összeszedtük a frissebbeket.

Az elmúlt napokban sok rövid levél érkezett és ugyan ezek nem részletesek, ugyanúgy fontos problémákat vetnek fel, mint a hosszú, részletes írások, ezért a frissebbeket csokorba szedtük.

Szilvia jelenti Csepelről:

Gratulálok a csepeli önkormányzatnak es a BKV-nak is. Falatnyi táblára van kiírva, hogy nem járnak a buszok a Szent Imre téren. Köszönöm szépen. Ez már nem az első ilyen eset. Miért nem lehet az adott buszokat (változásokat – a szerk.) előtte kiplakátolni es informálni az embereket? Szívből kívánom, hogy 24 óra munka után (bár úgy sejtem, ez a vezetők heti össz óraszáma) esőben várjanak egy órát.

Örökzöld nyári sláger a klíma nélküli busz:

Ma utaztam az Oktogontól az FJX-201-es rendszámú busszal 10:59-kor. Az ablakot kinyitni nem lehet, a  klíma nincs bekapcsolva.

Na, még egyszer:

Legyen szívesek a 7E buszon bekapcsolni a légkondicionálást, mert az ember úgy érzi, mintha szaunában lenne!

Erika az 5-ös buszról és a Pasaréti útról (utóbbi egyébként megérne egy kisregényt is):

Rendszeresen az 5-ös busszal utazok és rendszeresen 1-2 perccel előbb indul el a végállomástól. Aki tudja a menetrendet és az utolsó percben ér oda, annak sok esetben az orra előtt megy el a busz, és utána várhatja a következőt, ami sokszor 8-10 perc múlva jön.

 

Más: a Pasaréti út aszfaltja olyan állapotban van, hogy szétrázza a buszokat. Talán a BKV-nak kellene ezért fellépni az illetékeseknél, hiszen a buszok tönkremenetele az ő kára.

Észrevételed, panaszod van a budapesti közösségi közlekedéssel kapcsolatban? Vagy csak láttál valami érdekeset? Írd meg a bkvfigyeloblog@gmail.com címre vagy a BKV-Figyelő Facebook-oldalán!

Kiemelt kép: Wikipedia/Kemenymate

Ajánlott videó

Olvasói sztorik