Közélet

Lerúgta a villamosról a mankóval közlekedő utast

A megálló kövén kötött ki az a mankóval lassan közlekedő utas, akit leszálláskor egy másik utas lökött le az 1-es villamosról.

Egy mankóval közlekedő utast lökött le egy nő az 1-es villamosról a napokban. Olvasónk, József levele szerint a villamosvezető semmit nem törődött a dologgal.

Mivel a BKK  Facebook-oldalára nem lehet nyilvános bejegyzést írni (a meglévő értékelésem szövegét pedig nem írom át), itt szeretném megköszönni az 1-es villamos vezetőjének ma reggeli (december 13., szerda – a szerk.) munkáját.

 

7:45 körül a Vágány utca/Róbert Károly körút megállóban egy rohadt szót nem szólt a tisztelt sofőr, amikor egy vízilótestű büdös némber, aki nem tudott 2 másodperc alatt levergődni a szerelvényről, egy mankóval (!) közlekedni próbáló utast lökött/rúgott le a szerelvényről. A már eleve nehezen mozgó utastárs a betonon landolt, lábra állni nem bírt.

 

Nyilván hiábavaló lenne elvárni, hogy a bunkóját a sofőr visszatartsa/kérdőre vonja, de hogy a sértett féltől meg se kérdezze, hogy hívjon-e segítséget, az külön elismerést érdemel. Már olyan profi módon tudják sürgetni az embert a le- és felszállással, úgyhogy ideje lenne megtanulniuk egy-két egyszerű kérdést is, pl. “Mi történt?” (hátha nem nézte a tükröt), “Segíthetek?”, stb.

Kiemelt kép: Wikipedia/Christo

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik