Közélet

“Trágya, mocsok, fertő” – újra az 1-es villamosról

Nemcsak a megállókat, a járműveket is megeszi a kosz az 1-es villamos vonalán. Olvasónk elkeserítő fotókat küldött.

Szeptember elején írtunk arról, hogy az 1-es villamos néhány éve felújított megállóit megeszi a mocsok, a hét elején pedig a használhatatlan liftekkel kapcsolatban került elő ez a járat. És még mindig nincs vége.

Azonban nemcsak a megállók, a járművek is koszosak a vonalon – ezt olvasónk, Zsolt a leveléhez csatolt fotókkal támasztotta alá.

Korábban írtál az 1-es villamosról, hogy milyen állapotok vannak az 1-es megállóiban. Most a kétes alakokról ne ejtsünk szót, de íme néhány kép a vonalról. A megállóhelyi képek a Budafoki útnál készültek, ahol át lehet szállni a 33, 133 és 153-as buszokra, nagy forgalmú megállóhely.

Törött üvegek, cigarettahegyek, szemét minden mennyiségben. Nem tudom, itt mikor takarítottak utoljára, de régen.

A másik két kép egy Tatra villamoson készült. Mikor tisztították utoljára ezeket a fogantyúkat? Mikor mosták le utoljára a kapaszkodókat? Látszólag is régen. Az ajtómüködtető szerkezet doboza is teljesen poros.

Kérdések: Miért kapja a főpolgármester a fizetését? Miért kapja a BKK-vezér a fizetését, aki ráadásul teljesen alkalmatlan, és végül miért kapja a BKV-vezér a fizetését? Ezért?

Ez lenne a vonzó tömegközlekedés? Erre kéne átülniük az embereknek? Nem, megmondom ez mi: szemét!
Trágya, mocsok, fertő.

Az a baj, hogy itt semminek nincs se gazdája, se felelőse, se semmije. Szar az egész. S akkor ne beszéljünk arról, hogy a hangos utastájékoztatástól is már meg lehet örülni, olyan hangos az új CAF kocsikon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik