Közélet

Razziáznak a biztonsági őrök az 51-es villamos vonalán?

Az 51-es villamos és az 54-55-ös buszok vonalán rendszeresen kirabolják a gyanútlan utasokat. Legtöbbször az ajtók közelében ülők ékszereit lopják el a záródó ajtók között lepattanó tolvajok, de nem egyszer pénztárcákat, laptopokat, mobiltelefonokat zsarolnak ki az utasoktól. Olvasónk külföldi ismerősének a nyakláncát tépték le az Illatos út környékén. Nem hagyták annyiban a dolgot, feljelentést tettek, és a BKV-felé is jelezték a problémát, aminek meg is lett az eredménye:

Tisztelt BKV-figyelő!

Nemrégiben egy ismerősünk látogatott külföldről el hozzánk és megtörtént a baj.Az 51-es jelzésű villamoson az illatos út környékén kitépték a nyakából a nyakláncát. Aki ismerős a környéken tudja, hogy nem a közbiztonságáról híres a 9. kerület eme “színpompás foltja”.

Természetesen megtettük a feljelentést a rendőrségen és telefonáltunk a BKV-nak is ahol közölték velünk, hogy Ők ezzel nem foglalkoznak,f orduljunk a rendőrséghez. Nem hinném, hogy ezen eset miatt, de változások történtek a villamos vonalán. A Mester utca és a Gubacsi út között biztonsági szolgálat járőrözik. Mai nap is tanúja voltam, hogy az ittas “bácsit” és a hajléktalan “bácsit” nagy pakkokkal letessékelte illetve nem engedte fel a járműre. Esetleg tud még valaki erről a biztonsági szolgálat reformról?

Dicséret a BKV-nak mert erre a vonalra ráfért már egy kis rendbeszedés remélem így is marad sokáig ez a rendszer.

Köszönjük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik