Közélet

Séta a buszsávban: Vasárnap az utasok sztrájkolnak

Kedves Gyaloglók!
 
Most már hivatalosan is bejelenthetjük, hogy vasárnap várunk Titeket a Ferenciek terén, a templom előtt 17 órakor. Majd gyülekezést követően, elindulunk gyalog a Blahára (a rendőrség engedélyétől függően a buszsávban, vagy a járdán). Végállomásunk a Corvin áruház előtti tér.
 
Az oldalon megtalálható a rendezvény plakátja pdf formátumban, ami szabadon terjeszthető. Sőt, kérünk benneteket, hogy küldjétek, nyomtassátok, osszátok, ragasszátok. Jusson el minél több emberhez!!!
 
Fontos tudnivalók:

A rendezvénnyel kapcsolatos rendőrség felé irányuló bejelentési kötelezettségünknek eleget tettünk.

Ezzel összefüggésben szeretnénk a segítségeteket kérni. Minimum 25 főre lenne szükségünk, akik részt vennének a rendezvény lebonyolításában. Továbbá az előkészítéshez is szívesen várunk önkénteseket.
 
A rendezvényt békés szándékkal szervezzük, nem tüntetünk senki ellen, és senki mellett. Ez egy baráti séta lesz, melynek célja csupán a figyelemfelkeltés. Ezért hangsúlyozottan kérünk, hogy ne hozz magaddal transzparenseket, sípot és egyéb hangadó eszközt. Ne zavard a rendezvényt bekiabálással. Külön központi beszédet nem tartunk. A Corvin áruház elé érve rendezvényünk véget ér.
 
Amit ne hagyj otthon: sok barátot, és valamilyen világító eszközt, mint gyertya vagy mécses, hogy lássanak is minket.
 
Üdvözlettel:
 
„buszsávban gyalogolok, mert van bérletem” csapata

Facebook rajongói oldalért kattints ide!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik