Közélet

“Eddig faja” – így látják olvasóink a metrópótlást

Az eddigi tapasztalatok szerint komolyabb fennakadás nélkül zajlik az M3-as metró pótlása a vonal északi szakaszán. A Lehel tér és Újpest között immár harmadik napja tart az autóbuszos pótlás.

A budapestiek – mint mindig – ezúttal is találékonyak voltak az alternatív útvonalakat és megoldásokat illetően, legalábbis ez derül ki a BKV-Figyelő olvasóinak tapasztalataiból. Ezek közül válogattunk.

Kelenföld-Árpád híd viszonylat, 5 perccel volt hosszabb a pótló buszokkal. Volt rajta meg szabad ülőhely is. Igaz, reggel 7:10 körül. Eddig faja.

 

Reggel szokásosnál nagyobb dugó az M3-ason (mármint az autópálya bevezetőjén – a szerk.), a 25-ös cirka 10 perc késéssel, de beért a Mexikóira; nem mellesleg heringparti volt.

 

Óbuda, Bogdáni út – Ferdinánd híd viszonylatban még hamarabb be is értem a meghosszabbított 106-ossal. Nem kellett plusz egyszer átszállnom és nem volt tömegnyomor. Felőlem akár be is temethetik az egészet, nekem sokkal jobb így.

 

Piliscsabáról mentem Újpestre. Muszáj volt bringát is hozni. Általában egy megállót megyek a Gyöngyösi utcáig. Inkább kerülöm a 3-as metrópótlót. Akár a halál nyomorogni…

 

Hibátlan, gyors és kényelmes volt a pótlás.

 

Kocsival közlekedem a munka miatt. Ma 18:00 után az Árpád híd, a Váci út teljesen off volt. Nehéz volt az átjutás. De ki kell tartani és türelmesnek lenni.

 

Megszokta mindenki a pótlóbuszokat és a káoszt az elmúlt évtizedekben.

 

Én biztonság kedvéért kivettem három év szabit.

 

Engem az érdekelne, hogy Tarlós István mivel utazott.

Kiemelt kép: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik