Közélet

Savval önthették le az ülést, megégett egy nő a BKV-buszon

Perelni készül az a nő, akinek combja a 31-es buszon égett meg. A busz ülését ülését valamilyen maró anyaggal önthették le. Olvasónk sérülése a történtek után egy héttel is látható. A BKV vizsgálja az ügyet.

Kornélia az eset másnapján tett panaszt a BKV-nál. A BKV-Figyelő kérésére levelét – amelyhez képet is csatolt a sérüléséről – nekünk is elküldte. Olvasónkkal a napokban ismét levelet váltottunk, ekkor küldte el a későbbi képet.

Augusztus 15-én, kedden este 21:10 körül a 31-es busszal mentem haza az Örs vezér terétől Árpádföld irányába. Felszálltam a buszra, leültem egy üres helyre, elindult a busz és kb. 10 perc múlva egy iszonyatos égő érzést éreztem a jobb combom felső részén, hátul, ott, ahol érintkeztem a kárpitos üléssel.

Felálltam, odanyúltam és éreztem, hogy nedves, egyértelművé vált, hogy a kárpit szennyezett volt valamilyen maró anyaggal, ami olyan sérülést okozott, hogy a combom egy nagy területen úgy megégett, hogy a felső hámréteg leégett róla.

Minden hónapban megveszem a bérletet, azért annyit elvárnék, hogy tiszta járművön utazzak. Kártérítésért perelni fogok, mert kiesek most mindkét állásomból.

Mellékelten küldöm a fotókat; az első az adott esti, a második mai. Eltelt egy hét és látható, hogy még mindig gennyes. Aludni nem tudok, mert fájdalmaim vannak, az ülés kriminális. Egyébként semmi reakció a BKV részéről.

Megkerestük mi is a BKV-t, amely közölte, hogy

az említett bejelentés megérkezett a BKV Zrt.-hez. Az ügy, illetve a BKV Zrt. érintettségének vizsgálata folyamatban van.

Frissítés

Cikkünk megjelenése után egy újabb olvasónk jelentkezett, aki a napokban ugyanígy járt. László a következőket írta:

Velem is hasonló eset történt. Augusztus 21-én, 20:15 -körül szállhattam fel a Kelenföldön a 40B buszjáratra. Helyet foglaltam és kb. 10-15 másodperc után éreztem, hogy átnedvesedett a nadrágom. A Budaörsi lakótelep végállomáson szóltam a buszsofőrnek, aki nagyon kedves volt, hogy valami folyadék van az ülésen. Közösen megnéztük és a sérülésemet is és utána hívott mentőt. Aztán rendőrség is jött.

Kiemelt kép: Wikipedia/Kemenymate

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik