Közélet

Elönti a víz esőben a 3-as villamos egyik megállóját – videó!

Az autók által felvert vízben zuhanyozhat az a gyanútlan utas, aki esőben áll be a közelmúltban felújított 3-as villamos Pongrátz Gergely téri megállójába Zuglóban. 

A problémát olvasónk, László jelezte a BKK-nak. Az általa a napokban készített videón jól látszik, hogy a megálló mellett elhaladó autók felverik az út nyomvályúiban felgyűlt esővizet, beterítve ezzel a villamosmegállót – és persze az ott várakozókat. 

Azzal a problémával fordulok önökhöz, hogy a 3-as villamos vonalán a Pongrácz Gergely téri villamosmegálló esős idő esetén mondhatni használhatatlan, mivel az úton felgyülemlett vizet az autósok a várakozó utasokra locsolják át!

Nincs semmilyen fal vagy esetleg egy átlátszó plexi vagy bármi, ami ezt megakadályozná. Nem egyszer volt tapasztalatom, hogy a megállóban álló villamosba is bement a víz!

Mellékelten küldöm a helyszínen felvett videót, amin tisztán látszik a probléma. Nagyon hálás lennék utastársaim nevében is, ha nem kellene bőrig ázva várni a villamost, annak ellenére hogy esernyővel, esőkabáttal és fedett megállóval védekezünk az eső ellen.

A fedett megálló alján lévő 10 cm-es résen is be jön a víz; pont bokamagasságban, ami szintén nem túl kellemes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik