Közélet

Buszos üldözés buszsávon kívül

Mick részese volt egy buszos üldözésnek, melyben nekünk is volt már részünk. Talán ilyenkor tényleg az történik, hogy a dugóban veszteglő sofőrt még jobban felidegesítik, aki erre már nem tud mit lépni és felforr az agyvize, utána így tombolja ki magát. Ebben addig semmi probléma nincs, míg senkinek nem esik baja, vagy míg a kisgyerekek nem egy ilyen út során tanulják meg az anyád és egyéb más szavakat…

Hello!

Egy rövid sztori:
Nem is tudom, hova tenni a dolgot. Elítéljem-e vagy sem. A lényeg: utazunk a buszon, hatalmas dugó, épp egy lejtőn jövünk lefelé, amikor a busz elé bevág egy kocsi, és a busz baromi nagyot kénytelen fékezni (ami lejtőn még durvább.) A buszsofőr azonnal bemondja, hogy ha megsérült valaki, jelezze neki az utazóközönség. Mázli, mindenki él.
Ennek örömére a sofőr az első adandó alkalommal kivágott a buszsávból, át egy hosszú, "kb. 200 méter múlva jobbra forduló" sávba, és  jobbról előzve utána tépett a kocsinak, amit a dugó miatt könnyen utolért. Fél percig ordított vele, mint a kutyával, majd továbbszáguldott egészen a kanyarig, és vissza tuszkolta magát a jó sávba.
Pozitív az első reakció, miszerint reflexből érdeklődik (még szép!)
A többit meg is értem, meg nem is... Felforrt az agyvize és levezette a maga módján. Szerintem - mivel nem csak ő ült a buszban - elég lett volna egy jelentőségteljes "ANYÁD!!!"-dudálás.
--
Üdv!
Mick

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik